Skip to main content

Over mij

Tegendraads
Vroeger vond ik het al leuk om te kijken of dingen anders konden. Zo leerde ik als kind Engels door via ICQ te chatten met Amerikanen en huurde ik als 14-jarige mijn eerste server door via het lokale postkantoor cashgeld naar Chicago te sturen. Daar kostte het een fractie van de Nederlandse prijs, en bedienen deed je toch op afstand.

Ondernemer
Tijdens mijn studie Bedrijfskunde startte ik vanuit de studentenkamer in 2010 mijn eerste bedrijf: een tweemanszaak die uitgroeide tot webbureau met een aantal mooie innovaties op haar naam. Na 8 fantastische jaren was ik toe aan een nieuwe uitdaging: we waren all-in gegaan op webdevelopment en ik merkte dat ik daardoor te ver van de domeinen merk en strategie was komen te staan. Ik verkocht mijn bedrijf en ging mensen weer helpen met de onderwerpen waar ik energie van krijg. 

Leesgek
Ik vind het heerlijk om geïnspireerd te worden door de ideeën van anderen en deze toe te passen in mijn projecten. Daarom lees ik graag: managementboeken of online content zoals die van David C. Baker, Tim Williams en Prof G.

Denken & doen
Combineren is mijn ding: online met offline, analytisch met creatief en strategische modellen met de gas-geven-mentaliteit van ondernemers. Volgens mij zit daar mijn toegevoegde waarde: ik heb de praktische ervaring om werkbare ideeën te genereren en de theoretische achtergrond om ze te toetsen.

Contact

Spreekt mijn verhaal je aan? Let’s meet! 06 5043 9970 / koen@koenhendrickx.nl